Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.perjantai 3. helmikuuta 2012

Älyttömän kylymä

Pakkanen on noussut tänne vaarallekin, se tietää lauhtuvaa. Eilen oli kyllä vielä -39 astetta työmatkalla.
Nythän tuota joutaa kirjottamaan. Auto teki eilen selväksi, että hän on eteläruotsista kotoisin. Jäin töistä teatteriin ja kun kotiinlähdön aika tuli, piti soittaa isäntä pakettiautolla hätiin. Onni omistaa tuollainen mies!Mutta akkua ladatessa huomasimme apuautosta juosta horottavan öljyä. Ranskalainen...Nyt sitten odotellaan, että autohuollossa vapautuisi puhelinjonossa paikka.
Meillä on upea teatteri Retikka täällä keskellä ei mitään. Illalla pääsimme kansakoulumuistojen pariin ja peruskoulun käyneenä oli jännä sujahtaa osin samoihin tunnelmiin ja muistoihin kymmeniä vuosia aiemmin perusoppinsa saaneiden kanssa.

Both our cars don’t like -39 Celsius. I had a lovely evening yesterday in the local theatre but when it was time to go home, I had to call my husband to help. Volvo didn’t warm up the engine any more and our van, which came to help, drained oil. So I stayed home this morning and we wait for a car service to call us.

2 kommenttia:

  1. Kyllä pakkanen tuo tullessaan yhtä ja toista päänvaivaa. Minä odottolen pelossa vanhan automme poksahtamista, vaikka toistaiseksi on mennyt kohtuullisen hyvin. Meillä ei pakkanen tosin ole kivunnut lainkaan noin korkealle, joten se taitaa olla meidän onnemme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kannattaa varata autoon turkishaalaria ja huopaa, olivat eilen tarpeen!

      Poista