Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.maanantai 21. elokuuta 2017

Märkäpuku

Olen säälinsekaisella huvittuneisuudella seurannut keski-ikäistyvien kavereiden moottoripyörien ostoa. Enpä sääli enää. Olen niin yksi teistä! 
No en nyt todellakaan ostanut motskaria, vaan mitä tekee ikäkriisi maatilanemäntä, kun jotain muutosta elämään hakee. No menee motonettiin ja ostaa märkäpuvun. 
Tätä kiinanihmettä sitten testasin iltasella mökkirannassa. Housuosa  meni päälle  ihan oolrait, mutta Kiinassa naisilla ei liene tapana nostella nelikymppisiä rehusäkkejä ja syödä ylikypsää possua. Jos yläropin kidutus ei kuulu lajiin, on hankittava isompi kolttu.
Parisuhde on mielestäni biologiaa ja työ/kauppasopimus, mutta nyt tiedän, mitä on rakkautta ensi silmäyksellä. Märkäpuku-uinti.

I have no pictorial evidence about my new hobby. It is no doubt better this way. To put a Finnish farmers wife to a Chinese wetsuit is not an aesthetic sight. 
I tried this on an isolated lake, where we have a cottage. Swimming there is a privilede of elks and swans, but now they were accompanied by a puzzled corgi-dog and a wannabe-wetsuitswimmer. And it was amazing! Now I know, what is love at the first sight. Wetsuitswimming :)

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen hankinta - onnea siitä! Kaunis maisemakuva, hienot heijastukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Puku kannattelee yllättävästi ja on lämmin. Eikä mutainen ja Kortteinen ranta tunnu yhtään keljulta sen suojassa.

      Poista