Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.tiistai 5. helmikuuta 2013

Hiihtomaa omassa pihassa

Mitä saadaan kun tilataan Paltamosta latuhöylä, ostetaan bensaa ja pyydetään naapurista kelkkamies apuun (kun on ensin vakuuteltu isännälle, ettei hän edelleenkään tarvitse moottorikelkkaa)? Kainuulaista kansanterveystyötä parhaimmillaan! Kolme eläkeläistä ja yksi sairaslomalainen hiihtämään pellolle ihan pirtinportailta lähtevää latua. Ja lankomiehen koiranpentu ihastumaan ikihyviksi lumileikistä vailla vertaa!A track planer, gasoline and a good neighbor with a snow scooter makes a nice result: four happy people skiing around the fields! And a puppy along enjoying the snow! Only my husband doesn´t really understand, why he is not allowed to buy a snow scooter too.

2 kommenttia:

  1. Lämmittää vieläkin lapsuudesta ne muistot, kun isä lähti leveillä metsäsuksillaan ja teki meille lapsille ladut hiihtää. Se oli kunnolla tehty latu, painunut syvälle, vähän kuitenkin saimme jalat haarallaan sitä suksia, mutta kierreltiin sitä illoin, oliskohan ollut kahden kilometrin mittainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen lumen kanssa on tultu toimeen eri lailla, kuin nyt :) Isäni kertoi aina, kuinka kaikki jokitörmät oli tampattu kovaksi laskumäeksi, mutta olihan niitä lapsiakin tietysti enemmän ramuamaan siellä lumessa!

      Poista