Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.perjantai 25. huhtikuuta 2014

Antiarkihaaste

Varttia vaille, että tempasin puukolla pesujauhepakan auki...onneksi huomasin, että tämähän on peto Two Oceans viinipänikkä! Ei ole viinitkään hohdokkaasti pulloissa, kuten ennen.
Isäntä oli ostanut sen vieraille ja se oli jäänyt juomatta. Mutta ei tämä ihan juhlanpitoa ole ollut. Veispuukissa kiertää viiden päivän arkihaaste ja minäpä kuittaan sen koko maatilan väen osalta täällä.

Pääsiäismaanantaina käytiin pilkillä, isäntä sai yhden ahvenen ja Rekku löysi pilkkirepusta viimekerrallisen kuivuneen ahvenen välipalaksi.

Tiistaina olin kotimiehenä ja siementäjän kaverina. Pihaton eläimet saavat jammailla vapaana ja valita makuupartensa. Tässä juorukerho kokoontuu märehtimään.
 Isäntä täytti keskiviikkona tukihakemuksia. Vähänkö oli käärmeissään, kun tulostin pukkasi tuommoista . Ehkäpä ne Mavissa ymmärtävät.

Torstaina pyykit ulos. Perjantaina mehumaijalla mustaherukkamehun tuoksu taloon.
Ja tämä on antiarkihaaste, teillon muutakin hommaa kuin värkätä näiden kanssa :)

This week’s diary:
Monday, ice fishing. We caught only one perch. Oh, Rekku, the dog,  found a dry perch from the jig box and ate it :)
Tuesday, I helped in the cow house. These three are friends!
Wednesday, filling rural subsidy forms. Our printer translated the sentences to bureaucracy!
Thursday, laundry out!
Friday, blackcurrant juice from an old steamer. A really good aroma.

2 kommenttia:

  1. Mäkin sain printattua tuollasen salakirjoitusta sisältävän yhteenvedon, oikein tuplana, ennen kuin tajusin ekana tallentaa hakemuksen koneelle ja vasta sen jälkeen printata sen ulos... Silleen sain tulostimesta ulos ihan sellaista ymmärrettävääkin tekstiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin se sitten meni, kyllä nauratti :) Ja hakuaikaakin jatkettiin, hyvä, että siellä on maalaisjärkeäkin. Onneksi tuottajaliittojen aktiiviset ihmiset vaikuttaa asioihin!

      Poista