Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Just just

Our new corgi, Rekku.

And our 007. "Is this a joke or what??"
Kissan huumori on tänään ollut koetuksella. Sen näkemys koirista on puun latvasta käsin muodostettu ja nyt laumanjohtajat lässyttävät lattialla kontaten tuolle otukselle. Corgi ei ole moksiskaan! Murise mitä muriset nauku!

Our cat has had a shocking day. It has observed dogs usually from trees 10 meters high. Now a little dog is in his own empire. And the family is crawling and playing with it! Cat must do what cat must do, snarl and whiz.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja sähinää ja puhinaa on riittänyt, mutta tänä aamuna oltiin jo kuonoetäisyydellä.

   Poista
  2. Ja corgi on aivan ihanan seurallinen koira, rakastaa kaikkia, jotka sille ovat ystävällisiä! Minun Ruusakin on melkein kaveri erään corgin kanssa.

   Poista
 2. Onneksi kissa on maailman sopeutuvaisin luontokappale, ainakin yleensä. Meillä totuttelu kävi aikoinaan toisin päin. Shetlannin lammaskoira piti valtakuntaansa tunkeutuvaa kissanpentua sellaisessa vahdissa, että tytär meinaisi jo luovuttaa. Sain suostuteltua, että yritettäisiin katsoa edes viikko, koska sattui olemaan kesälomakin. No niistähän tuli ylimmät ystävät eikä kissa ole sen koommin pelännyt minkäänlaista otusta mikä vastaan tulee. Koirakaverista on jo aika jättänyt vuosia sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, toivottavasti nämäkin sopeutuvat! Aina meillä on kyllä koirat ja kissat pärjänneet. Tuplanollaseiska on vaan niin monta kertaa joutunut alakynteen koirien kanssa, että sillä pelottaa tuo pienikin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Isäntä vaan ihmetteli aamuviideltä koiranpissitysreissulta tultuaan, että mitä ihmettä me koira hankittiin:) Tottunut kissan helppouteen.

   Poista
  2. Hahah, meidänkin isäntä on jossain vaiheessa ihmetellyt, että miten hän lupas tän koiran ottaa, kun ei hän kyllä luvannut sitä hoitaa ;)

   Poista