Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hevosettoman talon pihvejä


Yleensä on jotain asiaa aina olevinaan, kun on tämmönen kielestä ulos vedetty, mutta näillä pihveillä jään minäkin pöydän ääreen vain hiljaa nautiskelemaan. Punajuuripihvit voissa paistettuna. Vaikka olenkin lihansyöjä, niin kasvisruoka väreissään ja maussaan on ihanaa!


There have been a lot of horse meat jokes in the net lately :) But these are not "mylidlpony" steaks. I made it myself from beetroot and potato. I have no time to write more this time, I will enjoy the colors and taste of this vegetarian food!


4 kommenttia:

 1. Nam, nuo näyttävät herkullisilta. Saisiko ohjetta? :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella hyvältä. Resepti kelpaisi minullekin. Joskus olen yrittänyt väsätä omasta päästä kasvispihvejä, mutta koostumus ja maku ovat harvoin onnistuneet täysin. Raakaraasteesta taitaa tulla parhaat...?

  VastaaPoista
 3. Heipähei taas hiljaisuuden jälkeen! Tervetuloa uusille lukijoille! Viimeinen sytostaatti takana ja pikkuhiljaa alkaa elää voittaa, menikin viikko yöpaidassa :)
  Pihviohjeeseen otin ideaa tuolta:
  http://miumaumaukas.blogspot.fi/2011/11/punajuuripihvit.html
  Omissani on pari perunaa, pari punajuurta ja sipuli ja valkosipulia raakaraasteena, pari munaa, korppujauhon loput purkin pohjalta, suolaa ja valkopippuria. Kaipasin pikkusen jotain ätäkämpää maustetta syödessäni...mulla on nämä reseptit sitä, että pannaan mitä löytyy:)

  VastaaPoista
 4. Näitä pihvien kuvia nyt jo useamman päivän vilkuiltuani on mieleni ruvennut tekemään lindströmin pihvejä! Eilen sitten viimein nappasin kaupasta tarvikkeet ja tänään olisi tarkoitus kokkailla :)

  Kiva kuulla, että voit jo paremmin!

  VastaaPoista