Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.tiistai 21. toukokuuta 2013

Tai ootteko koskaan te painaneet pään kesäistä nurmea vastaan....Viikko sitten kävelin Oysin ovesta ulos, soitin miehelle ja ryhdyin märisemään. Sitten soitin äidilleni ja itkeä turuutin lisää. Ja parhaille kavereille ja taas vollotin :) Ihan silkasta helpotuksesta! Viimeinen sädehoito!
Kiitokset kaikille tuestanne tänä talvena! Ja lääkäreille ja hoitajille! Merkillinen olo! Hurjan onnellinen ja silti epävarma, että osaanko enää elääkään normaalisti.
Ja mitäpä tästä hässäkästä opin? No, en yhtään mitään. Luonteeni ei jalostunut yhtään, häslään, tuittuilen, tuhlaan aikaani, olen huolimaton. Mutta elän. Joku sanoi, että pitäisi odottaa jälkitarkastukseen, ennenkuin intoilee! Ehei, nyt on aika intoilla, joka päivä, aina kun vain vähänkin jaksaa, sillä sen kyllä opin, ettei huomisesta voi olla ihan varma...

Lukekaapa joskus Hymyilevä Apollo kaikessa rauhassa. Tätini aikanaan lausui sitä uudenvuodenjuhlissamme. Aivan uskomaton runo, energiaa täynnä!When I left the hospital a week ago, I phoned my husband and started to cry. Then I phoned my mother and started to cry. And my two best friends.. and started to cry. I was so happy! No more cancer treatments! 
Thank you to everyone for your support! And thank you to the doctors and nurses! Someone told me to wait till the check-up, before I celebrate. No, I want to be happy now, because the only thing I learned during the winter was, that you never know about the future.

12 kommenttia:

 1. Hienoja uutisia, tsemppiä sinulle! Ois kiva tavata kesällä, jos liikut koskaan Suomussalmella tai Sotkamossa päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja olisi hauska tavata, pidetään yhteyttä! Meillähän on muuten Siivouspäivä-kirppis maatilallamme ensi lauantaina klo 10-17. Tervetuloa kaikki lukijat! Kahvia juodaan myös niinkauan kuin sitä vaan riittää :)
   Tuossa linkki myyntipaikoille ja se Hyrynsalmen kohta siellä.
   http://siivouspaiva.com/fi_FI/myyntipaikat.php

   Poista
  2. Kiitos kutsusta, tullaan Kainuuseen vasta 17.6. Mutta kahtelen talonne paikan :)

   Poista
  3. Käyvään kyllä wakessa ainakin kerran ystävien kanssa ellei parinkin :)

   Poista
  4. Loistavaa! Me ollaan siinä vieressä, tervetuloa taloon. Lapset venyy siellä wakessa joka päivä ja välillä ovat olevinaan oikein töissä siellä :)

   Poista
 2. Eilinen on mennyt ja huomisesta emme tiedä. Tärkeintä on tämä hetki. Ihanan kaunista ja nautinnollista kesää!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! Multa leikattiin rintasyöpä 2011, ja vähän on samat tunnelmat. Jotkut ihmiset vaikuttaa jalostuvan ja aloittavan uuden, merkityksellisen elämän ja tiesmitä. Minä olen ihan sama kuin ennenkin, mahdoinko edes oppia mitään. No sen nyt ehkä, ettei kannata lykätä nauttimista sinne eläkeikään. Mistä sen tietää, tuleeko sitä edes.

  Iloja hetkiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja voihan jee, sinä tiedät tämän tunnemyrskyn! Onnea sinullekin! Sanopa muuta...mulla on vielä kokoilemista ihan näissä entisenkin elämän palasissa:)

   Poista
 4. Vau! Onnea! Kyllä todellakaan et odota mitään jälkitarkastuksia, elämä on tässä ja nyt koko ajan! Oikeastaan kiva kuulla, että et ole jalostunut ihmisenä. Niinhän se saa mennäkin, tarvitseeko sitä nyt aina ja kaikesta niin kamalasti "viisastua". Ihania päiviä sinne, juuri parahiksi ehdit nauttia kesästä ilman hoidoissa ramppaamista!! Upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Joo, "...on niin helppoo olla onnellinen, kun tyytyy siihen mitä on..." vaikka pitäähän sitä tavoitteitakin olla.

   Poista