Arkea maalaiskylässä.
Puutarhuri-agrologin ikkuna maalaismaisemaan.torstai 14. tammikuuta 2021

Uusi juoni

 Yritin kuunnella peethoovenin seitsemättä samalla, kun kirjoitan, mutta eipä onnistunut, ei riitä aivot. Se on se kipale, jonka tahdissa Colin Firth puhuu Yrjö kutosen roolissa elokuvassa Kuninkaan puhe. Erittäin kuunneltava ja tässä olisi tietenkin seuraavaksi sydän, mutta kun ei olla somessa....

Miksi moinen aloitus? Lojun tyynykasassa ja laiskottelen. Sen taas voisin seliselittää sillä, että meillä ei ole enää karjataloutta, olen takonut tolkusti työtietokonetta monta päivää ja ulkona oli -35 pakkasta, kun ajoimme äsken autoni kyläpajalle (taas, voi hyvänen aika!), niin ei ole pakko mennä ulos. Toisin sanoen ei vaan aina jaksa täysillä. 

Teimme joulun 2019 maissa päätöksen lopettaa karjanpidon ja hiehohotellin asukit matkasivat kotilalleen ja osa naapuruston tiloille syksyllä 2020. Meillä molemmilla oli jo työhommia tilan ulkopuolella ja palo uuden oppimiseen. Kaksi kysymystä on toistunut pitkin viime syksyä ja vastaukset ovat: Ei ole haikeaa ja  navettarakennukseen on suunnitelma. 

Short news from our farm. A year ago we decided to sell all our heifers. We had been working away from farm for a while already. Farm stays and we´ll stay too. Two most common questions have been, is it sad and what to do with the cowshed? And answers: No sadness. Testing ideas.

Maybe I`ll keep on writing, maybe not, but thank you (at this moment) so much to all readers, who visited this blog for stories about our animals! Now only cat Nuka is left. It is time for a new adventure :)

1 kommentti: